Forretningsmodellen der vil gøre tøjbranchen MEGET mere bæredygtig🌍👕💪

Forretningsmodellen der vil gøre tøjbranchen MEGET mere bæredygtig🌍👕💪

Jeg har lavet en ny forretningsmodel, hvor jeg undgår overproduktion, store minimum og udsalg. Jeg kommer til at producere On Demand, inden for en uge. Og jeg vil vise, at det er muligt for både store og små virksomheder. Det er et spørgsmål om, at ændre mindset´et i branchen. Hvis vi betaler lidt mere for varen, så kan producenterne godt være med. Modsat så skal jeg ikke risikere, at brænde inde med et varelager eller str., eller designs, der ikke sælger. Jeg skal ikke indberegne udsalg, lager, forsikring, ekstra transport. Jeg får bedre kvaliteter og mindre risiko... WinWin og meget mere bæredygtigt🌍❤🙌

#OnDemand #bæredygtigmode #cirkularfashion #nyetider #Ingenudsalg


 

10. maj, 2021 — Rikke Ahlgreen Møller