Stifter og CEO - Rikke Ahlgreen Møller

Rikke har arbejdet i modebranchen siden år 2000, primært som kreativ indkøber. Men de senere år har Rikke også arbejdet med CSR og kvalitetssikring. Rikke er en tekstilnørd og en perfektionist, der elsker at optimere produkter. Og der bliver tænkt over selv de mindste detaljer. At starte Herobyahlgreen er en drøm, helt tilbage fra barndommen. Men det kræver mod og viljestyrke...især fordi Rikke ønsker at revolutionere en branche, der stadigvæk producere alt for meget tøj. Det kan gøres smartere og mere simpelt. Nemlig ved at producere OnDemand. Læs mere om Rikkes vision og CSR arbejde: https://herobyahlgreen.dk/pages/ambassador

Designer - Jan Chul

Jan er uddannet designer og har arbejdet for alle de store brands siden år 2000. Jan og Rikke mødte hinanden for mange år siden, da de begge arbejdede for et af de danske mellemstore modehuse og har holdt kontakt lige siden. Jan har startet flere brands, såsom Humør, WeAreCph og nu også Herobyahlgreen. 

Jan har 100% hjertet på det rette sted. Han vil altid gå en ekstra mil, for dem han kender og så elsker han iværksætteri og projekter, der inspirere ham. Med Herobyahlgreen var det en no brainer. For det gav så god mening, da Jan selv lever efter de værdier, som Hero står for. At have lidt men godt og lutter favoritter i sin garderobe. Og det er lige nøjagtig den garderobe, Jan har designet til Hero. Hvis du ser Jan på gaden, så vil du oftes se ham i et par fede sweat pants en tee og et par fede sneaks.